De studio heeft (inclusief visagieruimte, kleedruimte, doucheruimte en toiletten) een totale oppervlakte van bijna 400m². De twee fotostudio’s hebben elk een oppervlakte van respectievelijk 70m²  en 144m². Beide studioruimtes worden op dit moment als één verhuurd.  Er is ook nog een gedeelte dat is ingericht als product studio met professionele studiotafel.

Fotostudio wartibo is zeer representatief en ook geschikt om klanten te ontvangen. Behalve voor alle vormen van fotografie is de ruimte ook geschikt voor video- en filmopnamen (enkel geluid is zeer moeilijk rechtsreeks op te nemen o.w.v. echo) cursussen en workshops, presentaties, castings, exposities en andere evenementen.

Wie het prettig vindt om met muziek op de achtergrond te werken, kan via de eigen smartphone, tablet of laptop zowel draadloos als gebruik makende  van de muziekinstallatie. Studio wartibo beschikt over gratis WiFi.

Beide studioruimtes worden standaard inclusief de aanwezige verlichting/flitsers verhuurd zonder bijkomende kosten. Voor elke vorm van fotografie of video is passende verlichting aanwezig.   Studioruimte boven is voorzien voorzien van railsysteem met pantografen. ruimte bovenaan is voorzien van 2 professionele railsystemen die elk zijn uitgerust met 2 lichtbruggen die naar elke gewenste plek in de studio getrokken kunnen worden en met de bevestigde pantografen omhoog en neerwaarts bewogen kunnen worden. Het voordeel van dit systeem is dat je de lampen kan positioneren op plaatsen waar een normaal statief niet bij kan, zoals bijvoorbeeld recht boven de limbo. Verdere voordelen zijn dat er bij frontlight geen statief voor de camera staat en er minder snoeren op de vloer liggen wat het struikelgevaar beperkt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met eigen meegebrachte verlichting te werken of een combinatie van eigen en aanwezige verlichting.

° Goede bereikbaarheid, net buiten centrum van Geel

° Eenvoudig bedienbare achtergronden met keuze uit diverse kleuren;

° Ruime make-up studio met 2  werkplekken die vanuit beide studio’s toegankelijk is;

° Luxe toilet, douche en omkleed ruimte;

° Gratis WiFi en een uitgebreide muziekinstallatie via Bluetooth

° Onbeperkt gebruik van Nespresso koffie en thee

Enkele detail - foto's :