Fotostudio is zeer goed uitgerust met flitslicht van Broncolor en continu licht Lupo. Er zijn voldoende ‘lightshapers’ aanwezig om personen en producten de juiste belichting aan te meten.

In de studio staat eveneens een Foba Foto Opnametafel (afmeting 130 x 240 cm), een multifunctionele en professionele opnametafel voor productfotografie. De tafel is uitgevoerd met een plexiglas blad met een glanzende en een matte zijde en heeft een draagkracht van max. 25 kilo. Aan het frame kunnen allerlei hulpstukken en lampen bevestigd worden, zodat het onderwerp optimaal uitgelicht kan worden.

Wil je gebruik maken van de opnametafel, geef dit dan aan bij jouw reserveringsformulier, wij zorgen dan dat het klaarstaat.

Er zijn heel wat achtergronden aanwezig, zowel papieren achtergrondrollen als doeken zijn standaard aanwezig en eenvoudig te gebruiken via een al dan niet elektrisch rolsysteem. Er zijn ook losse rollen aanwezig in de kleuren: Buttercup Yellow, Summer Green, Royal Purple, Rose Pink. Rollen mogen gebruikt worden, maar bij beschadiging of vervuiling zal een prijs van 10 eur p/lm aangerekend worden. Indien specifiek eisen voor achtergrond, gelieve eerst te checken met studio.

 

Verschillende lichtbronnen zijn aanwezig

Accordion Content