Loft workshops

Recent beschikken we eveneens over een mooie loft-locatie in Leuven. Met zeer mooi daglicht, via 2 grote ramen komt er mooi natuurlijk licht binnen in de studio. 

In combinatie met flitslicht van Broncolor  en veel verschillende soorten ‘modifiers’ doen we ook hier leuke foto-events, zowel binnen als buiten loft.

Groepje fotografen bestaat max. uit 5 personen waardoor iedereen voldoende gelegenheid krijgt om z’n portfolio verder op te bouwen. Het uiteindelijk model en thema wordt meestal één maand op voorhand aangekondigd, alle thema’s zijn bespreekbaar, telkens in samenspraak met model.

De prijs van deze pop-up shoots bedragen min. 140 eur per sessie, afhankelijk ‘fee’ fotomodel. Bij grotere vraag dan de 5 toegelaten fotografen wordt met het model bekeken of er een tweede sessie kan ingepland worden diezelfde dag of we een bijkomende sessie naar een latere datum verschuiven.

Een nieuwigheid is indien er onvoldoende fotografen zijn voor een tweede sessie kan er één of meerdere 1-1 sessie ingelast worden na pop-up, voorwaarde is dat je reeds pop-up of challenge hebt deelgenomen. Het kost toch wat tijd om licht te leren kennen.

Indien er modellen of MUA’s zijn die aan dit concept willen deelnemen gelieve me een mail te sturen naar info@wartibo.com of pb op m’n Facebook pagina.

Volgende loft workshop : tbd